Abonnementen

Bij Optie1 vindt u alles wat u zoekt op het gebied van mobiele abonnementen en data oplossingen. Van Nieuw tot Verlenging. Van Sim-Only tot telefoon en tablet abonnementen. Alles is mogelijk en altijd met een onafhankelijk advies. Als enige in Nederland bieden wij namelijk elke provider en dus altijd een passend abonnement. Uw wensen zijn ons uitgangspunt!

Zodra u een keuze heeft gemaakt voor een abonnement kunt u meteen zien hoeveel korting u ontvangt op een toestel en welke telefoon u gratis bij dit abonnement kunt krijgen.

Abonnement met toestel.
Bij een abonnement plus toestel kiest u voor een willekeurige provider, dit zal de aanbieder zijn die het beste bij u past. Wij raden aan om altijd eerst te kijken naar het abonnement, om zo vanuit financieel oogpunt de beste keuze te maken. Onze experts in de winkel adviseren u graag.
Zodra u een keuze heeft gemaakt voor een abonnement kunt u meteen zien hoeveel korting u ontvangt op een toestel, en welke telefoon u gratis bij dit abonnement kunt ontvangen.

Sim-Only.
Sim-Only is bedoeld voor mensen die al een toestel hebben.
Sim-Only betekent simpelweg dat u alleen de sim kaart krijgt van de provider waarbij u het abonnement afsluit. Met een Sim-Only bent u altijd voordeliger uit dan met een abonnement met toestel.


Data abonnement .
Overal en altijd mobiel kunnen werken? Stap dan over op het ‘nieuwe werken’. Met onze data abonnementen bent u altijd online en kunt u digitaal werken waar en wanneer u maar wilt.

Onze adviseurs helpen u graag bij het kiezen van het juiste en vooral passende abonnement. U kunt kiezen uit twee soorten data abonnementen bij elke willekeurig provider:

1. Data abonnement in combinatie met Tablet of Laptop.
Wanneer u kiest voor een data abonnement in combinatie met bijvoorbeeld een tablet of laptop krijgt u flinke korting op uw product, in veel gevallen wordt het toestel er gratis bij geleverd.
2. Data abonnement Sim-Only.
Bij dit abonnement kiest u enkel en alleen voor data. U heeft al een laptop of tablet waar de sim kaart in moet. Dit kan een aanzienlijke besparing op uw maandlasten betekenen.

Wilt u weten hoeveel data u nodig heeft?
Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel.